Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

“Nem csak a húszéveseké a világ” – IV. Balatoni Nyugdíjas Találkozó és Lecsófőző Verseny

„Nem csak a húszéveseké a világ”

IV. Balatoni Nyugdíjas Találkozó és
Lecsófőző Verseny

2012. augusztus 18 – 19 –a között 4-ik alkalommal kerül megrendezésre Révfülöpön a „Nem csak a húszéveseké a világ” – IV. Balatoni Nyugdíjas Találkozó és Lecsófőző Verseny.

Szombaton délelőtt 10 órától kezdődnek a programok: Mazsorett felvonulás és bemutató, Néptánc bemutató, Nyugdíjas csoportok bemutatkozása, illetve bemutatói, Lovas bemutató, Sétahajókázás a Balatonon, Fazekas bemutató,
Meglepetés vendég 1 órás élő műsora, majd este 19 órától Élőzenés Mulatós est veszi kezdetét, ahol mindenki rophatja a Táncot, Énekelheti a vidám dallamokat, s Mulathat kedvére.

Lecsófőző Verseny szombaton 11 órakor kezdődik, melyre sok szeretettel várjuk a csapatok jelentkezését. A versenyen értékes díjak kerülnek kiosztásra.

Vasárnap 10 órakor kirándulás Zalakarosra vagy Hévízre a Gyógyfürdőbe, illetve a Káli medencébe, ahol gyönyörű természeti képződményeket láthatunk. A kirándulás úti célját a résztvevők igényeihez alakítjuk.

A Találkozón lehetőség van személyes találkozásra, ismerkedésre a környező települések nyugdíjas klubjaival, csoportjaival.
Szívesen vesszük, ha Klubjuk, Csoportjuk, Egyesületük szeretne bemutatkozni, ének-, tánc, színdarab vagy egyéb más produkcióval a rendezvényen.

A rendezvény helyszíne: Sport Üdülő – Révfülöp, Füredi u. 42.

További információ a rendezvényről és a szálláslehetőségekről:
info@vakaciotabor.hu , +36-30-99-75-347

Dátum: 2012-08-17-tól – 2012-08-19-ig
Helyszín: Sport Üdülő Révfülöp – szabadtéri színpad
Rendező: Vakáció Üdülő
Rövid URL
ID38694
Módosítás dátuma2012. január 16.

Hibát talált?

Üzenőfal