Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Csemadok Ifjúsági bál Naszvadon

Csemadok Ifjúsági bál Naszvadon


Esemény részletek


Ötödik alkalommal várunk minden kedves szórakozni vágyó fiatalt 2015. január 31-én Naszvadon, 19:00 órakor a Helyi Művelődési Központban, ahol a 2011-12-13-14-es évben megrendezett, nagy sikernek örvendő, reprezentációs bálokhoz hasonlóan kerül megrendezésre, hagyományteremtés céljából az V. Csemadok Ifjúsági bál.
A jegy ára: 13 euró. A tánczenéről a Cargo együttes gondoskodik. Biztosított a finom vacsora, Csemadok bár és éjfélkor tombola, értékes díjakkal.
Bővebb információk és jegy rendelés Süttő Jennifernél a 0915 362273-as és Szabó Gergelynél a 0907 236698-as telefonszámon.
A jegyeket 7 napig foglaljuk le, amennyiben addig nem kerül kifizetésre, akkor a jegyek ujból fel
Az eddigihez hasonlóan, a 18. életévüket nem betöltő középiskolások, csak szülői beleegyezéssel vehetnek rész a rendezvényen. Igazolás a belépőjegy hátoldalán aláírás a szülőtől. A büfékben 18. életévüket nem betöltő személyeknek alkoholos italokat nem szolgálunk fel!
Jegyek tovább eladása esetén kérjük a vezetőséget értesíteni, mivel csak így biztosítható, hogy a kiválasztott asztalnál foglaljon mindenki helyet!
Kérünk mindenkit, hogy időben foglalja el helyét, hogy zökkenőmentes legyen a megnyitó és a folytatás! Öltözzetek a reprezentációs bál színvonalához mérten!
Mindenkit szeretettel vár és jó szórakozást kíván a naszvadi Csemadok ifjúsági csoportjának vezetősége.

Rövid URL
ID63738
Módosítás dátuma2015. január 3.

Hibát talált?

Üzenőfal