Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Tíz év székirodalom Bíró Szabolccsal

2017 december 2., du. 6:00
Helyszín : Dunaszerdahely (Dunajská Streda)

Esemény részletek


2017. december 2-án, szombaton, 18 órai kezdettel szervezik meg a Tíz év székirodalom címmel Bíró Szabolcs jubileumi estjét a dunaszerdahelyi Vermes-villában. A belépés ingyenes.

Egy ünnepi hangvételű beszélgetésen vehet részt az az érdeklődő, aki ellátogat a rendezvényre, mely a székirodalom „atyjának”, Bíró Szabolcsnak az elmúlt tíz évéről, kalandokról és nehézségekről, az író jelenlegi munkáiról és jövőbeli terveiről szól majd.

Az est nem elsősorban könyvbemutató lesz – bár nyilván szó esik majd Bíró Szabolcs új regényéről is –, hanem az eddigi író életútjának végigjárása nagy vonalakban. A helyszínen minden látogató kap majd ajándékba egy meglepetéskönyvet, melyet a szerzővel akár dedikáltathat is, a beszélgetés után pedig egy kis megvendégelésre számíthat az eseményre ellátogató, egy kis szendviccsel, pogácsával, frissítő italokkal.

Az esten bemutatják az Anjouk–sorozat frissen megjelent negyedik részét, a Szent György testvérei c. regényt. Minden látogatónak meglepetéssel kedveskednek. A beszélgetést Štefkovič Patasi Ági vezeti majd.

ID93244
Módosítás dátuma2017. november 30.

Ha hibát talált, jelentse!

Üzenőfal