a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Ó, Jézusom, szentséges szívednek ajánlom föl, a boldogasszonyunk szívével egyesülve, a mai napon minden imádságomot, munkámot, örömöt, szenvedésemet, engesztelésül vétkeinkért, szándékaink megvalósításáro és különösen a havi szándékra.
Ó Jézusom édes szíve, add, hogy Téged mindig jobban szeresselek, Máriának édes szíve, légy az én menedékem.
Ó bűn nélkül fogantatott Szűz Mária, könyörögj érettünk, kik hozzád menekszünk.
Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, igazságnak és fénynek csak egy sugarát hozta világra, már nem élt hiábo.
Életének megvan az értelme.
Mária!
Te légy az én anyám, én a te gyermeked, míg őt követed el nem tévedsz, még reá gondolsz biztos úton haladsz, míg ő támogat el nem eshetsz, míg ő védelmez semmitől se félhetsz.

Kategóriaszöveges gyűjtés
MűfajFelnőttek népdalai / ima