Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Csemadok évzárót tartottak Dunaszerdahelyen

Csemadok évzárót tartottak Dunaszerdahelyen

A Csemadok Vámbéry Ármin Alapszervezete 2014. február 13-án tartotta évzáró taggyűlését a Bacsák utcai Csemadok Házban, amelyen a megjelent tagokon kívül részt vett Sátor Zoltán, a területi választmány elnöke, Lázok Attila, járási titkár és Görföl Jenő, országos titkár.
Az évi értékelésben Csóka Klára, elnök, kihangsúlyozta, hogy a vezetőség tizenhét rendezvényt szervezett meg a tagságnak, többek közt az őszi Csemadok napokat. A vitában többen kifejtették, hogy nagyobb összefogásra lenne szükség, az önkormányzat a „civileket” jobban erősíthetné, akár azáltal, hogy a nemzeti ünnepek szervezésébe bekapcsolná őket. Hangsúlyozták a civil szervezetek összefogását is, és annak a véleményüknek adtak hangot, hogy a Magyar Kultúra Napját is összefogottan kellene a jövőben megszervezni.
A szervezet a Vox Camerata vegyeskarnak és a Fókusz Gyermekszínpadnak a részfenntartója, a vezetőség  köszönetét fejezte ki a múlt évben elért eredményeikért.
Az elnöknő megköszönte aktív munkájukat Molnár Józsefnek és Molnár Évának, akik több évtizeden keresztül szolgálták a Csemadokot.
Az évzáró taggyűlést Németh Borbála énekes műsora zárta.

-szmmi

Csemadok-evzaro-Dunaszerdahely_2014_2

Molnár József és Molnár Éva

TelepülésDunaszerdahely [Dunajská Streda]
Rövid URL
ID55232
Módosítás dátuma2014. február 14.

Hibát talált?

Üzenőfal