Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

A XII. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny országos döntőjének különdíjasai

A XII. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny országos döntőjének különdíjasai

A XII. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny országos döntőjében a hagyományos mesemondás hiteles közvetítéséért három különdíjat osztottunk ki. A Ma7 médiacsaládnak köszönhetően Varga Zsanettről (Komaróc), Marek Patríciáról (Fülek) és Németh Enikőről (Érsekkéty) készült egy-egy kisfilm. Köszönet Molnár Judit főszerkesztőnek a hatékony együttműködésért. Elsőként a Varga Zsanettről készült portrét ajánljuk szíves figyelmetekbe!

Varga Zsanett (Komaróc)

A komaróci 14 éves Varga Zsanett előadását kiemelt aranysávos minősítéssel díjazták a XII. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny országos döntőjében. A tehetséges diáklány a buzitai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola növendéke.

Varga Zsanett az Ipolyi Arnold Népmesemondó Versenyen a Ma7 médiacsalád különdíját nyerte, ennek eredménye ez az elkészült portré.

Marek Patrícia (Fülek)

Marek Patrícia kapta a Ma7 Médiácsalád Különdíját a hagyományos mesemondás hiteles közvetítéséért az idei Ipolyi Arnold Népmesemondó Versenyen. Ebben a kisfilmben őt szeretnénk bemutatni, honnan érkezett ez a fiatal lány, melyek a kedvenc meséi és milyen élményekkel tért haza a versenyről.

Németh Enikő (Érsekkéty)

Herecsényi mesét választott Enikő, amit saját nyelvjárására alakított. Elmondása szerint a tréfás mesék állnak közel hozzá, de leginkább azért szereti a mesék világát, mert minden élethelyzetre adhatnak választ, ha jól figyelünk.

 

Rövid URL
ID128482
Módosítás dátuma2023. július 19.

Hibát talált?

Üzenőfal