Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Regionális rendezvény – Hagyományos tavaszi olvasótábor

Regionális rendezvény – Hagyományos tavaszi olvasótábor

a tavaszi szünetben, 2011. február 20-24-e között Alsóbodokon, a Vállalkozói Magán Szakközépiskola kollégiumában a Csemadok Szenci Területi Választmánya szervezésében.

A Csemadok Szenci Területi Választmánya felhívja az iskolák és a tisztelt szülők figyelmét, hogy az idén ismét megszervezi a már hagyományos olvasótáborát a tavaszi szünetben – 2011. február 20-24-e között Alsóbodokon, a Vállalkozói Magánszakközépiskola kollégiumában.
A jelentkező diákok oda- és visszaszállítását a szervezők autóbusszal oldják meg. A táborba a jelentkező diákok korhatára 6-13 év. A tábor összköltsége 107 €. A résztvevő gyerekektől 55 €-t kérünk, amit a szállás, étkezés, biztosítás és egyéb apró kiadások fedezésére fordítunk. A tábor 2011. február 20-án délután kezdődik.
A részletes műsort a jelentkező gyerekek részére megküldjük.
Tervezünk: egy kirándulást Nyitrára és Lévára. Irodalmi beszélgetést Böröndi Lajos költő – tanárral, Lacza Tihamér – író – publicistával, Kovács László tanárral. Élménybeszámoló a vadászatról – Motesíky Árpáddal. Ügyességi – és szellemi vetélkedőt, játszóházas foglalkozásokat, a Nyitra környéki népi hagyományok megismerését – a Csitári Menyecske Kórus fellépése stb. A gyerekek biztonságára 5 felnőtt ügyel majd. Természetesen egészségügyi felügyeletet is biztosítunk.

Jelentkezni, érdeklődni a következő címen, illetve telefonszámon, e-mailon lehet:
Csemadok Szenci Területi Választmánya
Fekete Márta
Mostecká 28
900 45 Malinovo
Telefonszám: 0905/305-812
e-mail:fekete@csemadok.sk

Csatolmányok:

Térbeli jellemzőkAlsóbodok, Vállalkozói Magánszakközépiskola kollégiuma
Rövid URL
ID34514
Módosítás dátuma2011. január 21.

Hibát talált?

Üzenőfal