Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye, a Felvidéki Magyar Értéktár kezelője
Varga Lia
142 találatok száma

Regionális rendezvény – 19. Expired Passport Music Club Dunaszerdahelyen

Részletek

2009. december 18-án, pénteken, 19:00 órai kezdettel a dunaszerdahelyi Csemadok épületében (Bacsák utca) kerül megrendezésre az Expired Passport évzáró klubestje. A zenekarnak ezúttal több vendége is lesz. Elsőként a hazai színeket képviselő Gwerkova duót köszönthetjük, amelyet Vermes Zsuzsi és Gaspi alkot. Vendég lesz Kotiers András, a Deja Vu szaxofonosa, továbbá a kiváló magyarországi fuvolista, Török Ádám, aki a házigazdákkal közösen lép fel. Külön készülve erre az alkalomra felcsendül pár híres szerzemény Török Ádám repertoárjából. A látogatókat, ügyelve a hagyományokra, ingyenes frissítő és ropi várja, a klubest berkeiben pedig továbbra is ismeretlen fogalom a belépti díj. A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!
Rövid URL
ID34086
Módosítás dátuma2009. december 17.

Regionális rendezvény – Workshop Török Ádámmal és Erich ‘Boboš’ Procházkával

Részletek

2009. december 19-én és 20-án Dunaszerdahelyen folytatódik a Na'conxypan polgári társulás zenei workshop sorozata, melynek keretében az érdeklődő zenészek ismert egyéniségekkel muzsikálhatnak együtt, új ötletekkel gazdagodhatnak és nem utolsó sorban új kapcsolatokra tehetnek szert.
Rövid URL
ID34087
Módosítás dátuma2009. december 17.

Regionális rendezvény – Bihari Kör

Részletek

Az év utolsó játszóháza, népi gyermekjátékok, kézműves foglalkozás, aprók tánca Ölveczky Árpád és Mónika vezetésével. Muzsikál a Gyeplős zenekar: Huszár Ágnes és Kata. Minenkit szeretettel várnak a rendezők, vasárnap 17 órakor a Csemadok Házban.
Rövid URL
ID34088
Módosítás dátuma2009. december 17.

Regionális rendezvény – A Budapesti Harangzenekar karácsonyi koncertje

Részletek

Előadásukban klasszikus szerzők harangátiratai éppúgy felcsendülnek, mint az egyházi énekek feldolgozásai vagy a kifejezetten harangokra komponált művek. A lágy harangmuzsika hallgatása elcsendesít, megállásra késztet, segít elgondolkodni tetteink felől, mérlegelni életünket.
Rövid URL
ID34078
Módosítás dátuma2009. december 9.

142 találatok száma