Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye
,

Országos Népművészeti Fesztivál Deákiban 2015, felhívás

Országos Népművészeti Fesztivál Deákiban 2015, felhívás

Felhívás

A Csemadok Országos Tanácsának 2014. október 1-i ülése határozata értelmében a Csemadok Galántai Területi Választmánya a Csemadok Országos Tanácsának megbízásából 2015. június 6-7-én Deákin rendezi meg az Országos Népművészeti Fesztivált, melyre ezennel előzetesen nagy tisztelettel és szeretettel hívjuk meg a Szlovákiában aktív tevékenységet kifejtő magyar néptáncegyütteseket, néptánccsoportokat.

Annak ellenére, hogy a mai napig, még nem kaptunk információt arról, hogy az SZK Kormánya és a Bethlen Gábor Alap milyen anyagi forrást biztosít ezen fontos országos rendezvény megvalósítására, a Csemadok Galántai Területi Választmányának határozata alapján ezennel arra kérjük néptáncegyütteseink vezetőit, hogy minél előbb, de legkésőbb 2015. április 25-ig tudassák területi választmányunk titkárságával, hogy részt tudnak venni a Deákin, valamint a régió településein a fent jelzett időpontban sorra kerülő Országos Népművészeti Fesztiválon.

Kérjük a csoportok vezetőit, hogy a jelentkezési lappal egy időben a készülő műsorfüzethez küldjék el együttesük rövid jellemzését (10-12 sor), egy fényképet a csoportról, valamint kérjük, hogy amennyiben igényt tartanak a fesztiválzenekar kíséretére, küldjék el az alábbi e-mail címre: csemadok@gmail.com együttesük táncainak zenei anyagát.

Jelentkezésüket várva maradunk tisztelettel: a Csemadok Galántai Területi Választmánya

A jelentkezési lap letölthető: ITT!

TelepülésDeáki [Diakovce]
Rövid URL
ID65728
Módosítás dátuma2015. április 13.

Hibát talált?

Üzenőfal