Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Felhívás a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára

Felhívás a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára

A Szímői Levédia Kör, a ViaNova ICS és a Csemadok helyi alapszervezete jelentkezőket vár a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára, amelyet 2015. december 12-én szerveznek meg Szímőn, a Károlyi Házban.

A találkozó célja, hogy fiatal íróink, alkotóink, közéleti személyiségeink bemutatkozzanak, ismerkedjenek egymással és a közönséggel.

A szervezők szeretnék, ha a jelentkező egy-egy írásának, alkotásának, tevékenységének bemutatásával készülne, amely a szakemberek elbírálása után bekerülne a Kantár Csaba Díj díjazottjainak, illetve a díjra jelöltek kiadványába, a névadó életével és munkájával együtt. Kérik, a lenti elérhetőségek valamelyikére küldjenek egy önarcképet, és a pályamunkákat, írásokat, de ide várják javaslataikat is a 2015-ös Kantár Csaba Ifjúsági Irodalmi és Közéleti Díjra. A kiadvány megjelenését 2016-ra tervezik, amelynek terjesztője a felvidéki Szabad Újság hetilap lesz.

A találkozó fő műsorát alkotják a saját írásokból, alkotásokból előadott részletek, bemutatkozó szövegek, és helyet kapnak a zenés, táncos produkciók is, ezért kérik, hogy a pályázók készüljenek fel, hiszen munkájukat saját maguknak kell ismertetniük. A rendezvényre szeretettel meghívják a pályázó hozzátartozóit, barátait, családtagjait.

Szeretnék, ha a részvételi szándékot /kísérők számát/ legkésőbb november 15-ig tudatnák és mellékelnék az előadásra kerülő alkotás címét és időtartamát, amelyet előre is köszönnek a szervezők.
Elérhetőségek: kantareva@freemail.hu, 35/6476168, 0915 326614

TelepülésSzimő [Zemné]
Rövid URL
ID70603
Módosítás dátuma2017. július 17.

Hibát talált?

Üzenőfal