Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Oldtimer Show


Esemény részletek


Tisztelt érdeklődők!

2012-ben az Oldtimer Show Kft. ismét szeretné vidékre elvinni az „Oldtimer Show” nemzetközi kiállítás nosztalgikus hangulatát. Idén ismét Kecskeméten, a „hírös város”-ban rendezzük meg a tavaszi kiállításunkat, mely Magyarország legnagyobb vidéki, veteránjármű kiállítása lesz. A kiállítás helyszíne a II. Rákóczi F. Általános Iskola Sportcsarnoka (Tóth L. sétány 2.), melyben 90db veterán jármű kerül majd bemutatásra. A kiállított járművek köre 40-től 110éves korig terjed. A kiállított járművek között láthatók lesznek majd luxusautók: Bentley, Chrysler, Chevrolet, Graham Page, Rolls-Royce, stb… és különleges motorok: Terret, Douglas, Ariel, Machless, Royal Enfield, stb….

A kiállított autók és motorok között több felbecsülhetetlen értékű járműmatuzsálem is látható lesz, olyanok mint az 1903-ban gyártott Laurin&Klement motorbicikli, vagy a Rolls-Royce Phantom. A kiállított járművek mindegyike válogatott ritkaság, igazi veterán gyöngyszemek. A nosztalgikus hangulatról a járművek mellett korabeli jelmezekbe öltöztetett hostessek és korabeli háttérzene fog gondoskodni.

A kiállításra csak a helyszínen lehet majd belépőjegyet vásárolni. A felnőtt belépőjegy 2.000Ft-ba, a gyermek belépőjegy 1.000Ft-ba fog kerülni. 3 éves kor alatt a belépés díjtalan. A belépőjegy Üdülési Csekkel is megvásárolható.
A „Veteránjármű Kiállítás” május 11-13-ig (péntektől vasárnapig), naponta 9-19 óráig tart nyitva. Az autóval érkezőknek a következő megközelítést ajánljuk: Batthyány u. felől, parkolás: Burga u. 15. A parkolás díjmentes.

Sok szeretettel vár minden nosztalgiázni vágyót az Oldtimer Show Kft.!

Dátum: 2012-05-11-tól – 2012-05-13-ig
Helyszín: Kecskemét, II. Rákóczi F. Általános Iskola Sportcsarnoka (Tóth L. sétány 2.)
Rendező: Oldtimer Show Kft.
Rövid URL
ID38739
Módosítás dátuma2012. április 21.

Hibát talált?

Üzenőfal