Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Járási Dal- és Táncünnepély

Járási Dal- és Táncünnepély


Esemény részletek


Közhírré tétetik!

Köbölkúton a vigadalom már 2015. június 13-án kezdődik, ennek okán szeretettel várjuk kedves  folklórcsoportjainkat, a község apraját és nagyját a JÁRÁSI DAL- ÉS TÁNCÜNNEPÉLY nevű rendezvényünkre, mely felvonulással veszi kezdetét szombaton, 16:00 órakor.

A díszes menetet a helyi óvodások és iskolások indítják a község iskolájától, mely végigvonul a főúton s megáll a játszótér parkolójánál, a gyermekorvos előtti téren és a világháborús emlékműnél. A megállóknál fellépések mellett zene és tánc várja az érdeklődőket.
Az ARDEA üdülőközpontba kiérve a program MULATSÁGGAL folytatódik.
Közreműködik Anyalai Pepes János népi zenekara! Vacsoráról gondoskodunk, a batyubálba az asztalra valót (pogácsát, s borocskát) ki-ki a saját ízlése szerint hozhatja.

A felvonuló csoportjaink 16:00-tól rövid műsort mutatnak be:
– A köbölkúti óvodások és a Kisvirág iskolás csoport az iskolánál;
– A köbölkúti Rozmaring tánccsoport valamint a besenyői citerások és a Tallós asszonykórus a játszótér melletti parkolóban;
– A köbölkúti Vadvirág tánccsoport, a szímői Rozmaring citerásai és az éneklőcsoportja, valamint a kicsindi Salixa népdalcsoport a   gyermekorvos előtti téren;
– A Köbölkúti Asszonykórus, az udvardi Dalárda, a párkányi Szivárvány énekkar és a kéméndi Gyöngyösbokréta a világháborús emlékmű mellett.

Utána BATYUBÁL az ARDEA üdülőközpontban!

Bővebb info:
Kovács Tamás 0918/635 445, cstvujvar@gmail.com

dunamenti_2015_plakat

 

 

Rövid URL
ID66042
Módosítás dátuma2015. június 8.

Hibát talált?

Üzenőfal