Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

A tánc világnapjának tisztelgünk!


Esemény részletek


Hagyományteremtés céljából, az idén, már második alkalommal szervezzük meg gyermekeinknek a „Tánc világnapjának tisztelgünk” című rendezvényünket.
A délelőtt folyamán az alsó tagozatosok az Alapiskola kultúrtermében, az ovisokkal együtt megnézhetik „Vitéz László vásári bábjáték” című bábszínházi előadást,Pályi János előadásában. A bábszínházról bővebben www.palyijanos.hu. oldalon. A felső tagozatosok a délelőtti órákat a Helyi Művelődési Központ előcsarnokában tölthetik el korongozással.
Ebéd után, az egész gyermeksereg a Kultúrház nagytermében megnézheti Pettyem tánccsoportunk és a Nagyigmándi gyermektánccsoport néptáncbemutatóját, majd a bemutató után maguk is táncolhatnak a táncházban. A 17:00 óráig tervezett délutáni műsorrészben, gyermekeink megismerkedhetnek a kosárfonás és a sústya kötés ősi mesterségekkel és részt vehetnek különböző kézműves foglalkozásokon.
A kedves szülők bátran kísérjék el gyermekeiket a délutáni táncházba és foglalkozásokra, kísérjék figyelemmel, gyermekükkel történő foglalkozásokat, amelyek a Csemadok Helyi Szervezete, a Magyar Tannyelvű Alapiskola és a Helyi Művelődési Központ közös szervezésének eredményeképpen jön majd létre.
Sok szeretettel várjuk Önöket és gyermekeiket az egyéniséget fejlesztő foglalkozásokon.

Dátum: 2010-04-30
Helyszín: Helyi Művelődési Központ / Alapiskola
Rendező: Csemadok a.sz. Naszvad
Társrendező: Alapiskola Naszvad,HMK Naszvad
Rövid URL
ID37593
Módosítás dátuma2013. július 31.

Hibát talált?

Üzenőfal