Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Szeptemberben fokozatosan bemutatjuk az idei érsekújvári Verséneklők Szakmai Fóruma résztvevőit. Elsőként a Gálffy Hodosy Marianna és Gálffy József által alkotott Aranymetszés duót mutatjuk be Dunaszerdahelyről:

2010-ben alakultunk, ezt a formációt egy kísérletnek és egyben kihívásnak szántuk saját magunknak – kíváncsiak voltunk, milyen az énekelt vers, mit tudunk kihozni ebből a műfajból. Nagyon megszerettük, és bár lassú munkatempóval haladunk, minden évben készül pár új megzenésítésünk, folyamatosan dolgozunk valamin. Az ősszel stúdiómunkák várnak ránk, ugyanis készülőben van az első Aranymetszés-lemez, ami megörökíti az első dalainkat. Egyébként mindketten tagjai vagyunk más zenei formációknak is, amelyekkel pop, rock, jazz, blues dalokat játszunk. Tagok: Gálffy Hodosy Marianna – ének, Gálffy Józsi – gitár, ének.

A Verséneklők Szakmai Fórumát Érsekújvárban szervezik a Csemadok-házban 2017. szeptember 29-én, péntek délutántól másnap délig. Pénteken este hattól egy gálaműsor keretében a résztvevő együttesek mellett Földes László HOBÓt is köszönthetjük a színpadon.

Szeretettel várjuk Önöket is az ingyenes rendezvényünkre!
Facebook esemény ITT

Magyar Interaktív Televízió:
Aranymetszés duó – William Shakespeare: LXXV. szonett

TelepülésÉrsekújvár, Újvár [Nové Zámky], Dunaszerdahely [Dunajská Streda]
Rövid URL
ID92149
Módosítás dátuma2017. szeptember 7.

Hibát talált?

Üzenőfal