Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet - Dunaszerdahely
Maďarský osvetový inštitút na Slovensku, n.o. | Hungarian Cultural Institute in Slovakia | Dunajská Streda
a CSEMADOK szakmai háttérintézménye

Jótékonysági délután Pathon

Jótékonysági délután Pathon


Esemény részletek


2017. március 4-én, 15.00 órakor.

Ki szívét osztja szét, ő lesz a remény ……
Segíteni nem is olyan nehéz – segíteni nem is olyan könnyű. Sokszor dilemmázunk egy-egy helyzet kapcsán, és közben elmegy előttünk a lehetőség, hogy jót tegyünk másokkal.
Gelle Sofika 3 és fél éves, az orvosok leukémiát állapítottak meg nála, most a pozsonyi Nemzeti Onkológiai Intézetben kemokezelésen kell átesnie. Az édesanya, mivel nem szeretné magára hagyni gyermekét ,kénytelen volt feladni munkahelyét. A teher, ami ilyenkor a családot éri, nemcsak lelki, hanem kemény eurókban is mérhető.
Csemadokunk ezzel a jótékonysági rendezvénnyel szeretne a nehéz pillanatokban egy kicsit adni és segítőkezet nyújtani a családnak, megkönnyíteni Sofika gyógykezelését.
A helyi fellépőkön kívül neves művészekkel színesítjük a jótékonysági délutánunkat, akik első szóra igent mondtak felkérésünkre. Hálásak vagyunk önzetlen segítségükért!
A belépőjegy alapára 3 euró, de minden további támogatást szívesen fogadunk. Kérjük Önöket, tiszteljenek meg bennünket,jöjjenek el 2017. március 4-én a pathi kultúrházba és segítsünk együtt, összefogással egy kis tündérkének, Gelle Sofikának!

Rövid URL
ID89212
Módosítás dátuma2017. február 23.

Hibát talált?

Üzenőfal